loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی طرز تهیه دلمه کلم آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ شیرین با شکر مواد لازم برای طبخ دلمه کلم برگ گوشت چرخ‌كرده : 500 گرم ، سبزي دلمه : 500 گرم ، برنج : 5/1 پيمانه ،

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1066 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4201 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4159 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 3000 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3058 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2374 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2955 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2021 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4438 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7266 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2478 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2689 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4228 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1947 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2464 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2261 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2656 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2125 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1580 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1737 company101
پسرک بازدید : 1735 جمعه 21 آذر 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

طرز تهیه دلمه کلم

آموزش طرز تهیه دلمه کلم برگ شیرین با شکر

2

مواد لازم برای طبخ دلمه کلم برگ

گوشت چرخ‌كرده : 500 گرم ، سبزي دلمه : 500 گرم ، برنج : 5/1 پيمانه ، آلو خورشي : 10 تا 15 عدد

پياز بزرگ : يك عدد ، كلم بزرگ : يك عدد ، روغن : به ميزان لازم ، شكر : يك قاشق غذا خوري

نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه ، زيره سياه و زعفران : به ميزان لازم

طریقه پخت دلمه کلم برگ شیرین

پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم ، گوشت را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن ادويه‌ها و نمك را اضافه مي‌كنيم. برنج را كه از قبل به صورت كته‌اي پخته ( نيم پز ) شده را به گوشت اضافه و مخلوط مي‌كنيم ، سبزي خرد كرده را اضافه كرده و سپس از روي حرارت برمي‌داريم. كلم را شسته و انتهاي آن را با يك چاقوي تيز و باريك به صورت مخروط درآورده و خارج مي‌كنيم بعد كلم را در قابلمه‌اي كه پر از آب‌جوش است مي‌اندازيم بعد از 4 تا 5 دقيقه حرارت آن را از قابلمه خارج كرده و براي چند دقيقه مي گذاريم تا خنك شود. از اولين برگ كلم شروع كرده و جدا مي‌كنيم و برگ‌ها را كنار مي‌گذاريم تا خنك شود. انتهاي برگ را كه كمي سفت است با چاقو بريده و يك قاشق از مواد را داخل آن گذاشته و كناره‌هاي برگ را مي‌بنديم ، آن را رول مي‌كنيم يا به صورت بقچه‌اي مي‌بنديم. در كف ظرف بزرگي چند برگ كلم انداخته و دلمه‌ها را در آن مي‌چينيم تا ظرف پر شود يك ليوان آب روي آن ريخته و آلوها را كه از قبل خيس كرده‌ايم روي دلمه‌ها ريخته و روي حرارت مي‌گذاريم تا پخته شود. بعد از آن كه دلمه‌ها پخته شد شكر ، سركه و ليوان آب را مخلوط كرده و روي دلمه‌ها مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مدت 20 دقيقه حرارت ببيند تا مزه آن ملس شود.

نكته مهم :

اگر شكر اين دلمه را از ابتداي كار اضافه كنيم كلم‌ها پخته نمي‌شوند و دلمه‌ها سفت مي‌شوند

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 130
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 471
  • آی پی دیروز : 552
  • بازدید امروز : 1,929
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 11,586
  • بازدید ماه : 11,586
  • بازدید سال : 564,655
  • بازدید کلی : 8,652,508