loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی طرز تهیه ی انواع خورش  طرز تهیه ی خورش میرزا قاسمی خوشمزه مواد لازم: ▪ بادمجان سه عدد (تازه و بدون دانه)، ▪ گوجه فرنگی پنج عدد متوسط (می توانید استفاده نکنید

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1066 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4201 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4157 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 3000 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3058 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2374 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2955 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2020 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4434 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7266 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2478 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2689 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4228 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1947 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2464 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2261 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2656 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2125 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1580 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1737 company101
پسرک بازدید : 1270 چهارشنبه 12 شهریور 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

طرز تهیه ی انواع خورش

 طرز تهیه ی خورش میرزا قاسمی خوشمزه

2

مواد لازم:

▪ بادمجان سه عدد (تازه و بدون دانه)،
▪ گوجه فرنگی پنج عدد متوسط (می توانید استفاده نکنید!)
▪ سیر چهار حبه،
▪ تخم مرغ چهار عدد ،
▪ روغن زیتون دو قاشق غذاخوری،
▪ نمک و فلفل و زردچوبه و دیگر ادویه جات دلخواه به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
بادمجان ها را با پوست روی اجاق کباب کنید و چنان چه آنها را در فر می گذارید قسمت بالای فر را روشن کنید به طوری که بادمجان ها خوب بپزند و فراموش نکنید آنها را زیر و رو کنید سپس در آب سرد بگذارید و پوست شان را بکنید و ریز خرد کرده و کمی در روغن زیتون تفت بدهید. از طرفی دیگر گوجه ها را خرد کرده و با کمی روغن زیتون در تابه ای بگذارید بپزد. اکنون نوبت تفت دادن سیرهای ریز شده رسیده است. زردچوبه، فلفل و کمی ادویه یا پابریکا به سیر بیفزایید و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید و بگذارید آنها خودشان را بگیرند و بعد آهسته تخم مرغ ها را مخلوط کنید.
به پایان آشپزی نزدیک شده ایم کافی است گو جه ها و تخم مرغ ها را به بادمجان بیفزایید. غذا را مزه کنید و بگذارید هفت تا ده دقیقه همین طور بپزد میرزاقاسمی را می توانید در کنار کمی برنج و یا کمی اسپاگتی میل کنید.در صورت تمایل می توانید تخم مرغ ها را دست آخر روی غذا بشکنید و با بستن در تابه پس از بسته شدن آنها، جلوه ای دیگر به میرزاقاسمی ببخشید!

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 124
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 439
  • آی پی دیروز : 552
  • بازدید امروز : 1,378
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 11,035
  • بازدید ماه : 11,035
  • بازدید سال : 564,104
  • بازدید کلی : 8,651,957