loading...

سایت تفریحی پاپافان

اموزش اشپزی اموزش پخت میگو طرز تهیه ی قلیه میگو   محلی : خطه جنوب  آماده سازی : 60 دقیقه  پخت : 45 دقیقه  مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
درآمد تضمینی اگه پولی دریافت نکنید با من 0 1066 pdndr
عکس های جدید و بسیار زیبای عاشقانه ی سال 2014 |عکس های ولنتاین 1392 3 4199 windows
عشقولانه ترین داستان به نام شرط عشق 4 4156 khanevadehh
پیشنهاد برای سایت 5 3000 khanevadehh
جوك هاي زيبا و خواندني 3 3058 khanevadehh
اگر هنوز نیمه گمشده خود را پیدا نکرده اید نگران نباشید! 2 2374 khanevadehh
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 3 2954 khanevadehh
دانلود آهنگ جدید علیرضا قرایی منش بنام نیستی ببینی 1 2020 khanevadehh
اهنگهای مورد علاقت 8 4433 khanevadehh
اس ام اس پ نه پ 16 7266 khanevadehh
درگیری لفظی امیر تتلو با بهنوش بختیاری بر سر چه بود؟ 2 2478 khanevadehh
جمله جالب و معروف رضا عطاران در مورد زن ها 2 2686 khanevadehh
عکس و والپیپر کیانوش رستمی 6 4228 khanevadehh
فال روزانه یکشنبه 30 فروردین ماه 1394 1 1947 khanevadehh
چگونه می توان شرکت ثبت کرد 2 2462 khanevadehh
تن ماهی را با تخم مرغ نخورید... 2 2261 khanevadehh
دانلود کتاب های درسی از اول ابتدایی تا دانشگاه 3 2654 khanevadehh
عکس هایی از جدیدترین مدل موهای های لایت 1 2125 khanevadehh
ثبت شرکت ها چیست و اینکه چرا شرکت ثبت می کنیم 0 1580 farid332
چه شرکتی ثبت کنیم که بیشترین نفع را از ان ببریم 0 1737 company101
پسرک بازدید : 1341 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

اموزش اشپزی

اموزش پخت میگو

طرز تهیه ی قلیه میگو

2

 

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر چه نوع مطالبی در سایت قرار بگیرد؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1699
  • کل نظرات : 487
  • افراد آنلاین : 26
  • تعداد اعضا : 1057
  • آی پی امروز : 106
  • آی پی دیروز : 552
  • بازدید امروز : 302
  • باردید دیروز : 1,764
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 9,959
  • بازدید ماه : 9,959
  • بازدید سال : 563,028
  • بازدید کلی : 8,650,881